CUM SUNT LIVRATE PRODUSELE?

Livrarea in Romania se face prin curier rapid. Coletul ajunge direct la adresa Dvs. intr-un timp scurt ( 24 – 48 ore – in zilele lucratoare).

Transportul este gratuit pentru comenzi peste 500 lei.

Costul transportului pentru comenzi sub 500 lei va fi calculat in functie de greutate si volum. Pentru comenzile ce depasesc 500 lei transportul este gratuit.

Livrarea in afara Romaniei va fi facuta prin curier rapid sau Posta Romana, in functie de destinatia finala. Costul transportului va fi calculat in functie de greutate si volum.

Daca pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu raspunde, adresa specificata de Dvs. este gresita etc.), veti fi contactat telefonic de catre curier. Daca nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele raman la curierul zonal 3 zile, dupa care revin la Expeditor.

Pentru comenzile speciale, cu personalizare sau foarte mari, termenul de livrare poate fi de 2-4 saptamani, in functie de producatori.

Nu suntem raspunzatori pentru expedieri intarziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea gresita a unei expedieri in cazul in care sunt generate de urmatoarele situatii si circumstante independente de vointa noastra:

  • blocaje rutiere (caderi de copaci, stânci, coliziuni in lant), surpari de teren in apropierea soselei
  • caderi de poduri, astupari de tunele montane, deraierea trenurilor in apropierea soselei, blocari naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, conditii meteorologice nefavorabile bunei desfasurari a itinerariului propus
  • cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundatii, deversari de fluvii, parasiri de albii etc.
  • cauze umane: starea de razboi, starea de asediu, etatizarea fortata (trecerea in proprietatea statului), revolutii, revolte populare etc.
  • nerespectarea comenzilor de catre furnizori si terti.