Suntem un grup de tineri iubitori de arta, care doresc sa readuca la viata frumoasele traditii romanesti. Ideea a pornit in 2009 cand, colindand tara in lung si-n lat, am redescoperit frumusetea oamenilor, a locurilor si mai ales a ceea ce fac mesterii populari.

Din dorinta de a pastra vii toate aceste obiceiuri, am creat magazinul de artizanat pentru a va prezenta ceea ce iese din mainile unor iscusiti mestesugari si pentru a-i ajuta sa se faca cunoscuti in toata lumea, aducand bucuria traditiilor in casele noastre.

In magazinul nostru de artizanat puteti gasi obiecte facute cu migala si pricepere de mesteri iscusiti de pe intreg cuprinsul tarii.

Prin colaborarea cu diverse asociatii de olarit si arta mestesugareasca, incercam sa va oferim o gama cat mai larga de produse autentic romanesti, adunate intr-un ingenios Cos cu Traditii, ce poate fi oferit celor dragi cu orice ocazie.

Fiecare obiect lucrat manual este unicat, transmitandu-ne parca emotia si trairile celui care l-a creat.

In momentul in care Dvs. cititi aceste randuri, mesterii confectioneaza ceva pentru noi, cu pricepere, talent si indemanare. Iar daca noua ne plac minunile lor, inseamna ca nu muncesc in zadar.

Multumim pe aceasta cale dragei noastre colaboratoare, pictor Mihaela Craiu, care reuseste sa ne uimeasca de fiecare data cu creatiile ei. Fiecare tablou sau obiect din lemn pictat de ea este o adevarata opera de arta, o veritabila hrana pentru suflet. Stilul ei unic in Romania, traditional si modern in acelasi timp, te ivita sa visezi si sa descoperi in imaginile create de ea altceva de fiecare data.