CUM CUMPAR?

Pentru a putea cumpara produse de pe site-ul nostru trebuie mai intai sa va inregistrati un cont de utilizator sau sa va logati in cel deja existent. De asemenea, puteti transmite o comanda si fara a va crea un cont de utilizator.

Pe pagina fiecarui produs veti gasi detaliile necesare. Trebuie sa alegeti produsul sau produsele preferate selectand cu atentie toate detaliile si sa le adaugati in Cosul de Cumparaturi.

La preturile afisate se adauga TVA si taxele de transport , stabilite in functie de detaliile livrarii. Nu exista comanda minima impusa.

Dupa ce finalizati comanda, va fi incarcat automat un rezumat al comenzii dumneavoastra. Acest rezumat va fi trimis automat si pe adresa de e-mail pe care ati lasat-o la inregistrare si pe care comunicam cu Dvs. (daca va schimbati adresa de e-mail, este foarte important sa o actualizati si in detaliile contului). In termen de 24 de ore veti fi contactat prin mail, telefon sau SMS de un reprezentant al magazinului nostru pentru a confirmare. In momentul in care produsul este expediat veti primi o un mail nou, cu statusul comenzii.

Pasul 1 – Alegeti produsul

  • Folositi meniul – Puteti accesa categoria de produse din meniul prezentat in partea stanga sau dintr-o eventuala subcategorie prezentata in acesta.
  • Cu un singur click intrati apoi in descrierea detaliata a produsului dorit.

Pasul 2 – Adaugati in cos

  • Verificati informatia prezentata in descrierea detaliata a produsului, apoi accesati butonul “Adauga produsul in cos” pentru a merge mai departe;
  • Puteti adauga si alte produse in cos, accesand butonul “Continua cumparaturile”. Puteti creste sau descreste numarul produselor existente in cosul de comanda modificand direct cantitatea fiecarui produs din cosul de cumparaturi. Dupa orice modificare a cantitatii in cosul de cumparaturi, cosul va fi actualizat imediat.
  • De asemenea, puteti folosi butonul sterge pentru excluderea unor produse din lista .
  • Pe masura ce navigati, puteti verifica oricand starea cosului dvs. de cumparaturi afisat in partea din dreapta sus a ecranului.

Pasul 3 – Finalizarea Comenzii

  • fnalizarea comenzii se face accesand in orice moment butonul “Comanda acum” din cosul din dreapta sus a ecranului sau butonul “Comanda acum” din cosul de cumparaturi;
  • Inregistrati-va cu o adresa de email valida si mentionati informatiile de contact, modalitatea de livrare precum si cea de plata. Completai si verificati cu atentie informatiile inainte de a lansa comanda;
  • Apasati butonul “Finalizeaza comanda” si procesul este incheiat;
  • Pe masura ce comanda va fi procesata de echipa noastra, va vom tine la curent cu mail-uri informative in ceea ce priveste statusul acesteia.